Takläggare Sala

Vi lägger tak – effektivt och noggrant

Om oss

En professionell takläggare

Vårt moderbolag – det finska företaget Kymppi-Katto Oy – räknas idag som ett av Nordens största inom takrenoveringar. Årligen så utför man ungefär 1000 takrenoveringar och man har ungefär 80 stycken professionella takläggare anställda. TioTak är stolta över att tillhöra detta företag och att kunna erbjuda dig som kund dessa resurser. Vi har egen tillverkning av plåt i en fabrik i Finland, vi har en stor maskinpark och vi kan därigenom leverera snabba, högkvalitativa jobb.

Vi lämnar alltid garanti

Vi lämnar alltid garanti på våra jobb och dessa föregås alltid av en noggrann planering där ingenting lämnas åt slumpen. Du som kund får vid en initial kontakt en kostnadsfri kalkyl att ta ställning till.

Referenser är viktiga för oss och för dig som kund så är det en extra trygghet. Du ska kunna komma i kontakt med tidigare kunder till TioTak och höra dig för hur de upplevt vårt jobb. Vi har tre stycken tak som vi gärna rekommenderar till dig som kund och som vi lite snabbt tänkte presentera här nedan:

JALO-plåttak: ett produktskyddat stålplåt-tak som är det bästa som finsk industri kan tillverka. Det finns andra falsade stålplåttak på marknaden, men dessa är långt ifrån lika väl utvecklade som vårt. Ett tak som kombinerar finsk design och kvalitet och som sätts på plats genom en unik metod. Räkna med ett hållbart tak med förlängda serviceintervaller om du väljer JALO-plåttak.

LUJA-Plåttak: Låt dig hänföras och fascineras av detta plåttak och dess tegelliknande utseende. Ett tak som passar alla objekt som vill ha en lite lättare lösning. Garantin på 50 år för teknisk garanti och 20 år för den kosmetiska gäller självklart även för LUJA-Plåttak.

ULJAS-Betong: Ett tegeltak där teglet skyddas av en speciell beläggning som ger längre livslängd och där färgen – tack vare att vi blandar färgpigment direkt i betongblandningen – bara blir vackrare för varje år som passerar. Taket monteras grundligt, snabbt och med van hand av våra professionella takläggare i Sala.

Våra takläggare ger dig ett tak som håller i längden!